Φίλες και Φίλοι,
Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε πρέπει να αλλάξουν πολλά και σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Δεν συμφωνούμε όλοι όμως με τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Η κρίση που βιώνουμε στην πατρίδα μας δεν είναι μόνο οικονομική, αφορά αξίες και θεσμούς, την ίδια μας τη νοοτροπία. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μας: να αλλάξουμε εαυτούς και πατρίδα. Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, πρέπει να αναλάβουμε ενεργό ρόλο με την ουσιαστική συμμετοχή και τη στοχευμένη δράση μας για να συμβάλουμε στην ανανέωση που τόσο έχουμε ανάγκη.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κτίζουμε με παλιές συνταγές και συνηθισμένα υλικά. Ούτε μπορούμε να ανακυκλώνουμε τις ίδιες φθαρμένες λέξεις. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα σύγχρονο τεκμηριωμένο και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο με φρέσκιες ιδέες και αποφασιστικές πολιτικές στα μεγάλα ανοιχτά θέματα, Κυπριακό και Οικονομία, αλλά και στα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη που θέλει να δει τη ζωή του και των παιδιών του να εξελίσσεται με ασφάλεια, δικαιοσύνη και προοπτική.
Σε αυτή τη νέα εποχή πρέπει να δηλώσουμε όλοι ΠΑΡΩΝ και υπεύθυνα να επιλέξουμε αυτούς που πραγματικά μπορούν να εκπληρώσουν αυτό το στόχο. Προσωπικά, δηλώνω παρούσα. Είμαι έτοιμη να αναλάβω αυτό τον ρόλο. Μαζί με την πολιτική ωριμότητα πρέπει να επιλέξουμε και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Να διεκδικήσουμε δυναμικά αυτά που δικαιούται η Λάρνακα και η Κύπρος μας. Οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να είμαστε ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ σε αυτή την μεγάλη αλλαγή, να πάρουμε το μέλλον στα δικά μας χέρια.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Ζητώ από εσάς να μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω στην νέα Βουλή των Αντιπροσώπων. Ζητώ να εμπιστευτείτε τη δυναμική μιας νέας υποψηφιότητας που διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ είναι στα χέρια σας.
Αννίτα Δημητρίου